Kledingstukpatroon die Co2-de Machine van de Lasergravure voor Doekenergie snijden - besparing

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Kunshan, China
Merknaam: DXH LASER
Certificering: CE
Modelnummer: Dxh-CC6010
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Houten pakket
Levertijd: 7 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100 reeksen per dag
Contact nu

De Snijmachine van de kledingstuklaser introduceert:

 

Kan het laser scherpe scherpe bed, specifiek voor de kledingstukindustrie, pluchedoek de scherpe productie, daar vele soorten stoffen voor voor nauwkeurig knipsel van om het even welke grafiek is, met het voeden van apparaat worden uitgerust, om het automatische rol ononderbroken knipsel te realiseren. Het is uitgerust met een verbinding om te roken die, wordt het merk en snijdende proces van de kledingsstukken in één keer voltooid, en het rookgas tijdens knipsel wordt geproduceerd wordt gelost door negatieve druk. De negatieve drukadsorptie en de lijst van de kruippakjeoverdracht maken het ontvangende materiaal geschikt en snel, en de scherpe stoffen omvatten etc. diverse materialen zoals pluchedoek, niet-geweven stof, katoen en linnen, chemische vezel. Kan met de kledingstuk fotokopiërende machine samenwerken, snel steekproefkleren maken.

 

Met traditionele snijmachine scherpe die doek door ruwe besnoeiingsstof wordt veroorzaakt van afwijking en weft garen, bracht het borduurwerkproces na verrichting heel wat ongemak, ernstige invloed de kwaliteit van borduurwerk en kleding, die het marktconcurrentievermogen vermindert. De niet-geweven stof van de doek, die door de machine van de doeklaser wordt verwijderd, is niet geel, en de randen zijn automatisch gesloten, misvormd niet, niet hard, en de grootte is verenigbaar en nauwkeurig. Geen marge, grootte standaard, kleine fout (plus of minus 0.1mm), met zacht effect, zonder hoge frequentie of scherpe druk. Kan willekeurig complexe vormen snijden; Het hoge rendement, lage kosten, de grafiek van het computerontwerp, kan om het even welke vorm aan om het even welke grootte van kant snijden.

 

 

De snijmachine van de stoffenlaser heeft de traditionele hand en elektrische scherpe snelheid is langzaam gebroken en moeilijk aan lay-out, lost volledig het probleem van efficiencybereik en afvalmaterialen op. De knipselsnelheid, de verrichting is eenvoudig, zet enkel de input aan de de te snijden computergrafiek en grootte, zal de nauwkeurige berekening van snijder na het zetten van software het gehele die materiaal gebruiken in u behoefte wordt gesneden het afgewerkte product, geen scherp hulpmiddel, niet te hoeven te vormen, gebruikend de verwerking van het laser niet-contact, eenvoudig en snel, en de efficiency van productie en verwerking te verbetert.

 

 

De industrietoepassing:

 

Het kledingstukknipsel van de kledingstukindustrie, kledingstuk het naaien, kledingstukponsen, de goederen van het leerleer, huwelijks materieel knipsel, allerlei textielstoffen scherpe, holle, gesneden bloemen, enz. 

 

Steekproeven:

 

Kledingstukpatroon die Co2-de Machine van de Lasergravure voor Doekenergie snijden - besparing

 

 

Productparameters

Merk Daxinhua Laser/CC Machinenaam De Snijmachine van de kledingstuklaser
Productparameters
Machinetype  CC-1610 Verwerkingsgebied 1600*1000mm
Lasermacht 60~80W Lasertype Co2-Laserbuis
Scherpe Snelheid 0~800mm/s Gravuresnelheid 0~1000mm/s
Positieprecisie <0.02mm Geschikt Formaat DXF/PLT/BMP/AI/HML/DST


 

 * De goederen worden hoofdzakelijk ingepakt in houten gevallen om schade aan machinedelen te verhinderen.

 * Wij gebruiken houten kaders en schuim voor versterking.

 * Verzeker de machine is intact en veilig geleverd aan uw hand.

 

 

Contactgegevens
Lucky Yeh

WhatsApp : +8613228790971