Handbediend 3D IPG-Laser van het Micro- Materiaal Laserlassen 3 As Waterkoelingstype

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Kunshan, China
Merknaam: DXH LASER
Certificering: CE,FDA,SGS
Modelnummer: Dxh-WF200
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Houten pakket
Levertijd: 7 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100 reeksen per dag
Contact nu

 

De Machine van het laserlassen (de Bron van de Vezellaser)

 

Machine van het de laserlassen van de vezel is de optische transmissie een materiaal van het laserlassen dat de hoge energielaserstralen in de optische vezel, na transmissie over lange afstand koppelt, dan omgezet in parallelle lichten door het collimeren van spiegel die op het het werkstuk moet worden geconcentreerd om het lassen uit te voeren.

 

Het is flexibeler om flexibele transmissie van niet-contactlassen voor die uit te voeren moeilijk om plaats te lassen. De laserstraal kan de spectrumscheiding op tijd realiseren en de energie, kan tegelijkertijd multi-beam verwerking zijn, voor nauwkeuriger lassen verstrekt de voorwaarden.

 


Voordelen

 

1. Facultatief CCD-camera controlesysteem, gemakkelijk waar te nemen en het nauwkeurige plaatsen.

 

2. Eenvormige energiedistributie van lassenvlek, de beste vlek nodig voor lassenkenmerken.

 

3. Pas aan een verscheidenheid van complexe lassen, vleklassen aan van diverse apparaten, en binnen 1mm blad van naadlassen.

 

4. Aangepaste automatische inrichting voor massaproduktie.

 


Eigenschappen:

 

1. Ingevoerde gouden holte, corrosieweerstand, weerstand op hoge temperatuur, het leven 8-10 jaar, het leven van de xenonlamp meer dan 800 miljoen keer.

 

2. De niet-contactverwerking, beklemtoont vrij, geruisloos, geen verontreiniging aan het milieu, dat tot de groene verwerking behoort.

 

3. De hoge dichtheid van de laserenergie, klein thermisch effect gebied, niet gemakkelijke misvorming, minder of geen verdere verwerking.

 

4. Gemakkelijk vleklassen, stapellassen, het verbinden en ononderbroken lassen.

 

5. Goede kwaliteitslaserstraal, hoge omzettingsefficiency en daarom hoge lassensnelheid, hoge beeldverhouding, met hoge weerstand.

 

6. Goede lassenkwaliteit, vlotte en mooie verschijning.

 

7. Het soldeersel verbindt niet-verontreiniging, lassterkte en hardheid minstens gelijkwaardig aan of sterker dan het onedele metaal.

 

8. Gebruikend optische vezeltransmissie, kan ver lassen realiseren, gemakshalve om met automatische lassenwerkbank, manipulator, lopende band en ander materiaal samen aan het werk uit te rusten. Meer eenvormige lichte vlek en mooiere soldeerselverbindingen na de lichte transmissie.

 

9. Verkies een specifieke vezel om het lassen van uiterst kleine soldeerselbuilen te bereiken.

 

10. Steunt van de de tijdspectroscopie en energie het verdelen of een combinatie deze twee spectroscopische (klantgerichte) wijzen. De vezeloutput met meerdere kanalen, vezel tot 4 tegelijkertijd, significante kostenbesparingen, verbetert lassenefficiency en vermindert materiaalruimte.

 

11. Het uitstekende spectrale systeem minimaliseert energieverlies om ervoor te zorgen dat de laserenergie van elke vezel bijna hetzelfde is.

 

12. De verscheidenheid van opsporing en beschermingsmaatregelen die, vermijdt zeer de fouten kan veroorzaakt door een verscheidenheid van externe factoren gebruiken of de mens, om het materiaal verkeerd gebruiken te beschermen kan meer stabiele verrichting op lange termijn zijn.

 

13. De touch screeninput, vriendschappelijke human-computer interactie maakt opstelling en verrichting gemakkelijker. Het besturingssysteem is gemakkelijk te leren en gemakkelijk te werken.

 

14. Een verscheidenheid van input en outputsignalen zijn zeer gemakkelijk om de geautomatiseerde productie van de machine en lopende bandproductie te bereiken.

 

15. De communicatie functie controleert alle gegevens van de laser.

 


Toepassing

 

Het laserlassen kan in lassenroestvrij staal, aluminium, koper, goud, zilver, chromium, nikkel, titanium en andere metalen worden gebruikt of de legeringen, kunnen ook voor een verscheidenheid van lassen tussen verschillende materialen, zoals worden gebruikt: koper-messing, titanium-goud, titanium-Molybdeen, nikkel-koper etc.

 

Het laserlassen wordt wijd gebruikt in de de de de IT industrie, de medische apparatuur, het communicatie materiaal, de ruimte, machines productie, batterij productie, lift productie, de ambachtgiften, toestel, automobiele scheepsbouw, horloge en klok, juwelen en andere industrie huishoudapparaten die vervaardigen bewerken.


Steekproeven

 

Handbediend 3D IPG-Laser van het Micro- Materiaal Laserlassen 3 As Waterkoelingstype


Technische Parameters

 

Technologiespecificaties (voor verwijzing)

Maximum Lasermacht

500W

Enige Impuls Maximum Capaciteit

120J

Lasergolflengte

1064nm

De Frequentie van het laserlassen

≤100HZ

De Diepte van het laserlassen

0.13.5mm

Impulsbreedte

0.1-50ms

Controlesysteem

IPC/CNC2000

Vlekgrootte

0.22mm

Standaardwerkbank

300*200mm/Optional

Plaatsend Systeem

Rode Indicator/CCD/Microscope

Machtsvereiste

380V/50HZ/40A

Koeltype

Met het doorgeven waterkoeling

Machtsconsumptie

15kw


Van het het Lassensysteem van de vezellaser Pre-Sale en de Naverkoop de Dienst:


Pre-sale de Dienst


1. Welkom om steekproefmateriaal naar ons te verzenden voor het testen van laser die gravureeffect voor u merken.


2. Wij bieden beelden, video's en andere relevante documenten voor u aan om meer over de machine te kennen.


3. Wij zijn online en zouden snel antwoorden om al uw vragen te beantwoorden.


4. Als u kans bezoekend China hebt, bent u warm welkom om onze fabriek te bezoeken.


De naverkoopdienst


1. De garantie van de het Lassenmachine van de vezellaser is 1 jaar. Om het even welke delen hebben een kwaliteitsprobleem tijdens de garantieperiode, zullen wij u een nieuwe vervanging kostenloos verzenden. En de Klant veroorlooft zich de vervanging het verschepen kosten.


2. De opleidingsvideo, het gedetailleerde die handboek, en de catalogus met de machine wordt verzonden. De klant kon de verrichting van de machine bestuderen door de op duidelijke opleidingsvideo te letten. En het gebruik van laser die gravuremachine merken zal zeer gemakkelijk zijn.


3. Als er een technisch probleem of een nieuw onderzoek zijn, Mactron? een heeft snelle reactie op? de dienststeun door online of e-mail zelfs als behoefte door het telefoongesprek.


4. Professionele technische ondersteuning en na verkoop het opvolgen. Een vrije software-update.

Contactgegevens
Lucky Yeh

WhatsApp : 8613228790971