Het Systeem van het galvanometerlassen/de Machine van het Laserlassen voor de Mobiele Telefoonsit Toegepaste Industrie/Vleklassen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Kunshan, China
Merknaam: DXH LASER
Certificering: CE,FDA,SGS
Modelnummer: Dxh-GW Reeks
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Houten pakket
Levertijd: 7 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100 reeksen per dag
Contact nu

 

Het Systeem van het galvanometerlassen/de Machine van het Laserlassen voor de Mobiele Telefoonsit Toegepaste Industrie/Vleklassen

 

Introduceer

 

Van de de vezellaser van de aftastengalvanometer van de het lassenmachine de vezeltransmissie, eenvormige vlek, goed lasseneffect: Na de lasertransmissie door de optische vezel, die door de het collimeren lens voor het parallelle licht wordt gecollimeerd, en die dan op het werkstuk door de implementatie van het lassenmateriaal van de lassenlaser wordt geconcentreerd. Het gebruik van hoge snelheidsgalvanometer om hoge snelheidslassen te bereiken: het lassen die van de lassenmachine hoofdlaser aftasten die de machinewerken merken.

 


 

Beschrijf

 

Van de de vezellaser van de aftastengalvanometer het lassenmachine, het gebruik van ingevoerde optische vezeltransmissie, met de galvanometer van het hoge snelheidsaftasten, snel vleklassen en ononderbroken lassen, het effect van mooi en efficiënt.

1. Van de het lassenvlek van de vezellaser de het lassenenergie gelijk, met de beste lassenkenmerken vereiste vlek.

2. Het lassenmachine van de vezellaser om aan een verscheidenheid van complexe lassen, een verscheidenheid van apparaten, vleklassen, evenals binnen 1mm de naad van het naadlassen aan te passen.

Automatische vertaling van de lijst, om dubbel-beetjeverrichting te bereiken: Onder het lassenhoofd met een ééndimensionale vertaallijst, door toepassingsgerichte lassende software kan een multi-dossier die functie merken dubbel-beetjeverrichting bereiken, kan het personeel beide handen boven en beneden lassen werken, verhoogde zeer de algemene lassenefficiency, het lassenhoofd vast in de verticale richting van de installatie van ééndimensionaal platform, door het voorpaneel van de liftknoop, kunt u snel en gemakkelijk het niveau aanpassen die van het laserhoofd, de aanpassing van de laser maken gemakkelijker en zich snel concentreren.

3. De het lassenmachine van de vezellaser om galvanometer van het hoge snelheids de digitale aftasten te installeren om het lassen van de hoge snelheidsvlek en ononderbroken lassen te bereiken, verbetert efficiency.
 
het lassenmachine van de 4 vezellaser die uit de ceramische de condensatorholte van het Verenigd Koninkrijk wordt ingevoerd, corrosieweerstand, op hoge temperatuur, de jaren van het holteleven (8-10), het leven van de xenonlamp van 8000000 keer

5. De rijke interface van I/o-, de gebruiker kan de lassenmachine gemakkelijk controleren.

6. De belangrijke onderdelen zijn in het buitenland ingevoerde delen, om productkwaliteit te verzekeren.

7. Door of tijd-verdeelt energie die verdelen, kan het gelijktijdige lassen of het sub-tijdlassen worden bereikt.

8. Vergeleken met het traditionele hard-lichte uitvoersysteem, kan het de het machinaal bewerken vrijheid verhogen, en kan veelvoudige stralen en het multi-station machinaal bewerken gelijktijdig verwerken, verstrekkend de voorwaarden voor nauwkeuriger lassen.

Aanpassing van speciale geautomatiseerde inrichting, om massaproduktie van producten te bereiken.

 

Toepassing

 

Hoofdzakelijk voor thin-walled materialen, kunnen de precisiedelen van het lassen, vleklassen, uiteindelassen, lassen, lassen, enz., met een hoge beeldverhouding, lasbreedte, hitte zijn beïnvloede streek, misvorming, mooie lassensnelheid, Vlot lassen, hoogte - de kwaliteitslas, geen poriën, kan precies worden gecontroleerd, geconcentreerde lichte vlek, gemakkelijk om de transmissie van optische vezel te automatiseren. In de batterijindustrie, IT de industrie, elektronische apparaten, de optische communicatie industrie, de sensorindustrie! Hardwarelassen

 


 

Steekproeven

 

Het Systeem van het galvanometerlassen/de Machine van het Laserlassen voor de Mobiele Telefoonsit Toegepaste Industrie/Vleklassen


 

Technische Parameters

 

Technologiespecificaties (voor verwijzing)

Maximum Lasermacht

500W

Enige Impuls Maximum Capaciteit

120J

Lasergolflengte

1064nm

De Frequentie van het laserlassen

≤100HZ

De Diepte van het laserlassen

0.13.5mm

Impulsbreedte

0.1-50ms

Controlesysteem

IPC/CNC2000

Vlekgrootte

0.22mm

Standaardwerkbank

300*200mm/Optional

Plaatsend Systeem

Rode Indicator/CCD/Microscope

Machtsvereiste

380V/50HZ/40A

Koeltype

Met het doorgeven waterkoeling

Machtsconsumptie

15kw

 

 


 

Van het de Laserlassen van de aftastenvezel van de het Systeempre-sale en Naverkoop de Dienst:


Pre-sale de Dienst


1. Welkom om steekproefmateriaal naar ons te verzenden voor het testen van laser die gravureeffect voor u merken.


2. Wij bieden beelden, video's en andere relevante documenten voor u aan om meer over de machine te kennen.


3. Wij zijn online en zouden snel antwoorden om al uw vragen te beantwoorden.


4. Als u kans bezoekend China hebt, bent u warm welkom om onze fabriek te bezoeken.


De naverkoopdienst


1. De garantie van de het Lassenmachine van de vezellaser is 1 jaar. Om het even welke delen hebben een kwaliteitsprobleem tijdens de garantieperiode, zullen wij u een nieuwe vervanging kostenloos verzenden. En de Klant veroorlooft zich de vervanging het verschepen kosten.


2. De opleidingsvideo, het gedetailleerde handboek, en de catalogus die met de machine wordt verzonden. De klant kon de verrichting van de machine bestuderen door de op duidelijke opleidingsvideo te letten. En het gebruik van laser die gravuremachine merken zal zeer gemakkelijk zijn.


3. Als er een technisch probleem of een nieuw onderzoek zijn, Mactron? een heeft snelle reactie op? de dienststeun door online of e-mail zelfs als behoefte door het telefoongesprek.


4. Professionele technische ondersteuning en na verkoop het opvolgen. Een vrije software-update.

Contactgegevens
Lucky Yeh

WhatsApp : +8613228790971